اولین کسی که پلاستیک را در دنیا اختراع کرد چه کسی بود ؟
الكساندر پاركس را می توان بعنوان مخترع پلاستیک نام برد، چون اولین کسی بود که پلاستیک را در دنیا اختراع کرد. او در دوران اولیه خود را به عنوان یك هنرمند توصیف كرد و بعداً تنها شیمیدان بود. بسیاری او را به عنوان متالورژی می شناسند.الکساندر در زندگییش بسیار فعال بود و هوش خود را به سمت انواع مواد قديمي و جديد در دنيا که در حال رشد صنعتي بريتانيا بود سوق داد.او این پدیده شگفت انگیز خود را در نمایشگاه بین المللی بزرگ در شهر لندن به نمایش گذاشت.او 158 سال پیش این ماده را به اسم پارکسین که مادهای ارگانیک است معرفی کرد که از سلولز تشکیل شده است. این ماده را می توان پس از از گرم شدن در قالب قرار داد که در هنگام خنک شدن شکل خود را حفظ می کند. الكساندر پاركس هرگز اختراع خود را کامل نکرد اما او یکی از اولین انواع پلاستیک و ترمو پلاستیک را اختراع کرد. او به 66 اختراع را در مورد پلاستیک دست یافت. الکساندر برای شروع کار خود از مواد طبیعی که دارای خاصیت پلاستیکی ذاتی هستند نظیر آدامس و صدف استفاده کرد. در این میان یک شیمیدان بلژیکی- آمریکایی بی نام لئو بائکلند باکلیت، اولین پلاستیک مصنوعی واقعی را تولید کرد. شركت پاركسين در سال 1866 در لندن با هدف تولید پارکسین در مقدار و هزینه بسبار کم از لاستیک هند گوتا پرکچا تاسیس شد. این شرکت دوام زیادی نیافت و یکی از عات آن تلاش برای حفظ قیمت زیر پوند بود. سر انجام شرکت پارکس در سال 1868 منحل شد. بسیاری روی یافته های پارکس تحقیق کردند و به یکی از جذاب ترین و درخشان ترین شیء که می توان آن را بر روی صفحه نمایش نشان داد به اسم گلدان برقی دست یافتند. همچنین موزه علوم نیز به دنبال نوت بوکهای الكساندر پاركس است.می توان کتیبه های پارکس را در این نوت بوک ها که بیشتر شامل آزمایش های وی می باشد، بررسی کرد.
وامروز که در قرن جدید با پیشرفت علم و تکنولوژی روبرو هستیم ،این سوال برای ما پیش می آید که به راستی اگر پلاستیک اختراع نمیشد چه اتفاقی می افتاد؟
آیا به این فکر کرده اید که اگر ظروف یکبار مصرف بهداشتی نبود چه اتفاقی می افتاد؟ پاسخ این سوال بسیار ساده است چراکه با یک دوره ی کوتاه به روند افزایش و تغییرات در امر تولیدات ظروف پلاستیکی در می یابیم که در گذشته ظروف های ناسالم بسیاری مورد استفاده عموم قرار میگرفت و همین امر سبب بروز گونه های مختلف بیماری و انواع سرطان ها میشد و از طرفی خدمات درمانی بسیار محدود و ناچیز بود و بسیاری از مردم به دلیل نداشتن هزینه های درمانی و کمبود امکانات بهداشتی و به دلیل ابتلا به بیماری های مختلف جان خود را از دست می دادند.
امروزه وجود ظروف یکبار مصرف باعث شده است فرهنگ بسته بندی،عادات غذایی،در بین مردم دچار تغییرات زیادی شود،همچنین از بروز و شیوع بیماری ها مختلف جلوگیری کند. از طرفی وجود علائم هشدار دهنده سبب شد تمامی مصرف کنندگان چه خانگی و چه رستورانی انتخاب های آگاهانه داشته باشند و بتوانند به تفاوت میان یک ظرف بهداشتی و غیربهداشتی پی ببرند و این روند را در تمامی انتخاب های خود لحاظ کنند و بدون هیچ ترس و اضطرابی از ظروف یکبار مصرف استفاده کنند و برحسب نیازشان در هر مکان و زمانی اعم از خانه،محل کار،سفر،رستوران،کافه و … بسته بندی ها را انتخاب کنند .
نتیجه گیری
برند پیکنیک ،امروزه با تولید ظروف بهداشتی و ضد سرطان به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده و توزیع کننده ظروف بهداشتی در سطح خاور میانه شناخته می شود و مفتخر است که در این حوزه صادرات ظروف خود را به حدودا 15 کشور به مرحله ی انجام رسانده . و تعهد این برند به تمامی مصرف کنندگان،حفظ سلامتی است چراکه معتقد است سلامتی،بزرگترین ثروت هر فرد است و باید به نحو احسن و با آگاهی بسیار و با شناخت دقیق از آن مراقبت و محافظت کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع محصولات پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف می توانید صفحه رسمی پیکنیک برند در اینستاگرام را دنبال کنید.
سیا
پس میشه بگین لئو بکلند کی بوده!؟
Admin
سلام و روزبخیر
ممنون از شما بابت نظراتتون
اولین پلاستیک یا پلیمر دستساز اولین بار توسط فردی به نام الکساندر پارکس در سال 1862 ساخته شد
لئوهندریک باکلند از شیمیدانان مشهور معاصر بلژیک میباشد که در سال ۱۹۰۵ موفق به ساختن پلاستیکهای مصنوعی گردید